Over ons

Geha is een familiebedrijf dat is opgericht in 1957. We leveren voornamelijk componenten voor industriële luchtkoeling. Een groot aantal producenten van warmtewisselaars hoort tot onze belangrijkste opdrachtgevers. De eindgebruikers van onze producten zijn industriële bedrijven in de energiesector en (petro)chemische industrie.

Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. We zorgen daarom voor goede opleiding en werkomstandigheden. Het resultaat hiervan is dat u bij Geha op ieder niveau te maken hebt met vakbekwame en ervaren mensen. Betrokken, enthousiast en bereid om ook dat stapje extra te zetten.

Geha biedt een breed dienstenpakket; we ontwikkelen, produceren, monteren en onderhouden zelf onze producten. We kennen hierdoor de performance van onze producten in vrijwel alle praktijksituaties. Door onze ervaring - en door het gebruik van goede meetapparatuur - kunnen we problemen vaak direct verhelpen.

Iedere medewerker is ervan doordrongen dat kwaliteit in onze sector een basisvoorwaarde is. Via gerichte training en opleiding zorgen we ervoor dat kennis en certificering altijd actueel zijn. We zijn daarom altijd paraat voor onderhoudsopdrachten op bijvoorbeeld productielocaties of boorplatforms.

Wilt u ook kennismaken met ons, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op op telefoonnummer +31 591 307050  of via e-mail op info@geha-holland.nl