Toepassingsgebieden

Producten van Geha worden wereldwijd toegepast waar hitte, vrijkomend bij een proces, met lucht of water gekoeld wordt. In opdracht van producenten van warmtewisselaars ontwerpt, produceert en levert Geha elementen en onderdelen, zoals ventilatorhuizen, jalousieën, lagerblokken en aandrijvingen, voor industriële koelinstallaties. 

GEHA_applications.jpgBelangrijkste toepassingsgebieden zijn de (petro)chemie en de energiesector, maar Geha-producten worden ook toegepast in koelinstallaties voor de olie- en gaswinning, afvalverbranding, tunnels en ijsbanen. 

Geha verzorgt ook de montage en het onderhoud van koelinstallaties, zowel on-shore als off-shore op boorplatforms, waar onze gespecialiseerde buitendienst medewerkers ook reparaties en upgrades kunnen uitvoeren.
 

Vrijwel onhoorbaar

Steeds meer installaties staan op plaatsen waar ook gewoond en gewerkt wordt. De luchtkoeling moet daarom steeds stiller zijn werk doen. Door onze elliptische luchtinlaat is er weinig werveling bij de aanzuiging waardoor de geluidsproductie maximaal wordt gereduceerd.